Tjänster

Våra tjänster

Elinstallationer

Vi utför all typ av elservice. Vår långa erfarenhet av elinstallationer och service gör att vi snabbt kan komma och åtgärda ett eventuellt problem på nolltid.

Data

Vi hjälper dig med allt från nätverk- och fiberinstallationer till fastighetsnät och underhåll. Det kan handla om WiFi-lösningar eller felsökning och allt där emellan.

Kameror

Vi installerar kameraövervakning från projektering till installation och driftsättning. Kundens behov sätts i fokus och alla kameraövervakningen skräddarsys....

Larm

Hos oss hittar du högteknologiska lösningar för ett säkrare hem! Vi ligger alltid steget före inbrottstjuven och garanterar en komplett paketlösning där både teknik och service smälter samman i ett.

Solceller

Erbjuder marknadsledande produkter för en komplett helhetslösning med solpaneler.
Vi arbetar för att ge dig bästa tänkbara rådgivning, service, pris och trygghet i din investering i solpaneler.

Samarbetspartners

Ring oss idag för en gratis offert 073-930 15 30

Vanliga frågor!

Ja, våra kunder är allt från större företag, bostadsrättsföreningar, elbolag till privatpersoner.

Vi är registrerade hos Elsäkerhetverket under vårt juridiska namn GB El-Data HB.  Klicka här

Felaktiga elinstallationer kan skapa stora problem och leda till olyckor. När du ska anlita en elektriker är det viktigt att du väljer ett företag du kan lita på och där elektrikern har rätt behörighet och kunskap.

Något som är viktigt när du anlitar en elektriker för elinstallationer är att se till att firman är auktoriserad hos elseäkerhetsverket.

Vi kan hjälpa dig med de flesta typer av elinstallationer. Allt från mindre installationer av hushållsmaskiner, belysning, strömbrytare, sätta upp vägguttag till felsökningar och rådgivning inom elinstallation.

Med vårt breda kunnande kan du känna dig trygg att du får den hjälp du behöver.

Rulla till toppen